Träningsläger Bosön

Precis när naturen är som vackrast kommer vi springa på de fina stigarna runt Bosön. Helgen 14 - 16 juni är vi på plats och i sedvanlig ordning kör vi fyspass, intervaller inne på bana, distanspass ute, yoga på morgonen och så avslutar vi med ett härligt långpass på söndagen. Självklart kryddar vi lägret med trevlig samvaro och eventuellt något inspirationspass och kanske ett uppfriskande bad?

Upplägget för helgen är inte helt satt ännu, så det finns tid och möjlighet att komma med inspel/önskningar. Det välkomnar vi! 

Hör av dig till oss som planerar: 

ida.pihl.skog@gmail.com

mallar79@hotmail.com

gunillaaxelsson@hotmail.com

Vill du bidra med ett pass eller leda ett pass är du också välkommen att höra av dig. Vi återkommer med ett spikat upplägg i god tid före helgen. 

Läs gärna mer om Bosön

Tid:  Fredag 14 juni eftermiddag ca kl 16 - till efter lunch någon gång söndagen 16 juni

Förplägnad:  Vi har helpension med frukost, lunch, middag och kvällsfika

Boende: I tvåbäddsrum 

Kostnad: 2 570 kr per person. Du får 500 kr rabatt om du har engagerat dig något för klubben, t ex hjälpt till vid Kung Björnloppet eller annat arrangemang.

Färd till Bosön: vi ordnar samåkning när vi vet vilka som deltar

Anmälan: till Ida Phil Skog ida.pihl.skog@gmail.com

Vi behöver din anmälan senast den 4 maj 2024.  Anmälan är bindande, men om du får förhinder kan du låta någon annan ta din plats om det är möjligt.

PS Är du intresserad av någon av alla de populära tester som Bosön erbjuder, t ex löpteknik eller maximal syreupptagningsnivå? Det finns möjlighet till det och du bokar in tid och bekostar det själv: https://www.boson.se/traning-och-tester/tester/

Med glada löparhälsningar! 

Malin, Ida och Gunilla för Uppsala Löparklubb